Ik leer anders
Meer informatie

IK LEER ANDERS VOOR HET BEELDDENKEND KIND

Een grote groep ondergewaardeerde leerlingen heeft juist een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Vaak hebben beelddenkers een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. 
Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op ‘foute’ wijze wordt aangeboden. 
De training ‘Ik leer anders’ vertaalt de lesstof naar hun manier van denken.

DIRECT RESULTAAT


Doordat we de lesstof op de juiste manier aanbieden aan de leerling, kan hij of zij direct vertellen of deze leermethode werkt. Dus geen eindeloos traject zonder resultaat. Want wanneer we overschakelen naar het juiste informatiesysteem (visueel) wordt de lesstof direct begrepen en onthouden. Tijdens de training kunnen bijvoorbeeld leerlingen met een taalprobleem, woorden foutloos spellen. Van voor naar achter, maar ook van achter naar voor. Simpelweg omdat ze het woord als woordbeeld hebben opgeslagen.

Blijf niet langer worstelen met schoolwerk. Ervaar zelf of deze leermethode ook voor uw kind werkt. Leerproblemen aanpakken met de training ‘Ik leer anders’ is leuk en versterkt het gevoel van zelfvertrouwen. De leeftijd om deze techniek aan te leren is vanaf 5 tot 100 jaar! 

Met een blik kwetsbaar en open
blijk je groot in plaats van klein.
Het allermooiste is, geloof me, om jezelf te zijn!

(Someone just said)

Is mijn kind een beelddenker?i

Bent u of is uw kind een beelddenker? Doe de test uit het boekje hieronder. De eerste test is voor de ouders om te doen voor zijn/haar kind. Het andere formulier kan het kind zelf invullen als het wat ouder is en zelf kan lezen. Wat hulp van de ouders in de vorm van wat uitleg zou fijn zijn. 

Wilt u weten of uw kind ook een beelddenker is, of rechtorienterend lerend? Doe dan deze test. Indien u meer dan 10 antwoorden met ja heeft kunnen beantwoorden kunt u gerust stellen dat u met een beelddenker te maken heeft.

Is uw kind oud genoeg om zelf een formulier in te vullen dan kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Wilt u meer informatie lezen over het beelddenkend kind, dan kunt u onderstaande brochure downloaden.
Er is ook veel informatie te vinden op de website van “ik leer anders”.

Neem contact met ons op!

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend bij ons terecht.

Bellen is sneller!

06 18 31 97 97