Team Coaching
Meer informatie

Coachen voor Bedrijven / instellingen en onderwijsinstellingen

Het is voor iedere organisatie een belangrijk doel om een effectief team te creëren. Teambuilding draagt daar in belangrijke mate in bij. Teambuilding is een specialisme dat binnen een team de basis legt voor zelfontplooiing, positieve communicatie, leiderschap en het vermogen om nauw met elkaar samen te werken en als één team problemen op te lossen. DoenCoach maakt samen met u een op uw organisatie afgestemd traject. Daardoor is het altijd maatwerk. Samen met de co-coaches van DoenCoach gaat u met uw personeel aan de slag om uw doelen te verwezenlijken. 

Het gaat niet om wat erin zit,
maar om wat jij eruit haalt!

(Someone said)

Belangrijke factor 

Teambuilding is een belangrijke factor in iedere omgeving waar mensen samenwerken. Met teambuilding wil men het beste in een team naar boven halen. Teambuilding is een specialisme dat binnen een team de basis legt voor zelfontplooiing, positieve communicatie, leiderschap en het vermogen om nauw met elkaar samen te werken en als een team een probleem op te lossen.

 

Werken met co-coaches

DoenCoach benut de bijzondere eigenschappen van paarden om u een stap verder te helpen. Paarden reageren niet op de buitenkant, maar op de binnenkant. Ze geven feilloos de dynamiek van een groep weer.

Effectief Team

Het is voor iedere organisatie een belangrijk doel een effectief team te creëren. Teambuilding draagt daar in belangrijke mate aan bij.

 

Maatwerk

DoenCoach maakt samen met u een op uw organisatie afgestemd traject. Daardoor is het altijd maatwerk. Samen met de co-coaches van DoenCoach gaat u met uw personeel aan de slag om uw doelen te verwezenlijken. weer.

Kijk ook eens bij:

Voor individuele en teamtrainingen is DoenCoach ook een gecertificeerd DISC trainer. Voor meer informatie lees verder bij DISC trainingen.

Voor bedrijven / instellingen en onderwijsinstellingen zijn reïntegratie trajecten wellicht ook heel interessant.

Neem contact met ons op!

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend bij ons terecht.

Bellen is sneller!

06 18 31 97 97